Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Dobbelsidig kjole strikket i alpakka; deilig varm og god nå på vinteren. Den er enkel å strikke, med samme maskeantall hele veien opp, vi har kun brukt forskjellige strikketeknikker for å forme kjolen.

Litt øvet / Strikkes nedenfra og opp med dobbel tråd. Du strikker skjørtet i tofarget patentstrikk (vi har video). Deretter går du over til en farge og deler i for- og bakstykket som strikkes fram og tilbake i ribbestrikk. Du syr sammen over skuldrene.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_toveiskjole

  Størrelser
  6-12 m (1-2) 3-4 (5-6) år

  Garn
  Pickles Pure Thin Alpaca
  100 (150) 200 (200) g hovedfarge
  100 (100) 150 (150) g kontrastfarge

  Pinner
  40 og 80 cm rundpinne 4.5 mm. Du klarer deg med kun
  80 på de store str.

  Strikkefasthet per 10 cm
  Patent: ca 14 m
  Ribb: ca 20 m

  Mål, liggende flatt
  Livvidde: 24 (26) 28 (29) cm
   

Toveiskjole

Oppdaterer produktlisten...