Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Kortermet topp med grafisk vimpelmønster over det hele! Vi liker de kledelige korte ermene og rundfellingen.

Litt øvet / Mønsterstrikken gjør plagget lite tøyelig, men holder formen veldig godt. Ta mål før du starter! Strikkes nedenfra og opp i mønsterstrikk. Ermekantene strikkes hver for seg, og settes på samme rundpinne på bolen før du rundfeller. Avsluttes med i-cordavfelling.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_vimpel-tee

  Størrelser
  XS-S (M-L)

  Garn
  Pickles Summer Wool
  150 (200) g av hver av de to fargene

  Strikkefasthet pr 10 cm
  Mønsterstrikk på pinne 4: 20 masker / 24 rader

  Pinner
  60 og 80 cm rundpinne 3,5 og 4 mm
  Settpinner 3,5 mm

  Mål, liggende flatt
  Livvidde: Ca. 40 (48) cm
  Brystvidde: Ca. 48 (64) cm
  Hel lengde: 47 (54) cm

  Nivå
  Litt øvet

Vimpel-tee

Oppdaterer produktlisten...