Å for et sommerhageliv

Hjemmesommer betyr masse tid å stelle i hagen eller i verandakassen, eller bare generelt være i sola. Uansett hvor grønne fingre du har har vi her funnet frem noen strikkeprosjekter som kler en sommer i hagen.

Hagebelte
Skal man få jobbet effektivt i hagen gjelder det å ha orden i sysakene, eventuelt i hagesakene. Her kan man tilpasse slik at beltet kan holde nøyaktig det du trenger i din hage.
Oppskrift og garnpakke finner du HER.

Hagesett
Vil man både ha skygge for øynene, unngå solbrent hodebunn, ha på noe komfortabelt når man holder på OG få litt farge på ryggen er Hagesett midt i blinken. Både hatt og topp kan strikkes i enten Pickles Sommerull eller Pickles Økologisk bomull, og både topp og hatt kan lages i forskjellige lengder sånn at de passer perfekt til ditt behov.
Oppskrift og garnpakker finner du HER.

På skyggesiden
Og når vi er inne på å skygge for øynene, blir hatt litt for tett? Lag en Solskygge da vel! Den kan lages med kort eller lang brem, alt ettersom hvor mye skygge man er ute etter. Knyting bak gjør at den kan gå på lån til de med større eller mindre hode, om man trenger en liten pause fra hagestellet.
Oppskrift og garnpakke finner du HER.

Solshorts og Wow, sjekk toppen
Komfortabelt tøy er alfa og omega. Solshortsen er høy i livet, praktisk for å sitte på huk når man jobber i blomsterbedet. Wow, sjekk toppen er supertøyelig og komfortabel på grunn av patentstrikken, og gir fin mulighet for solbrune sommerskuldre.
Oppskrift og garnpakker finner du HER til short og HER til topp.

Blomsterbarnpynt
Pynt ute og inne med snittblomster eller annen pynt, kanskje noen elektriske stearinlys? Disse lager du på null komma svisj, og er en av flere gratisoppskrifter vi har i arkivet.
Garnpakker og gratis oppskrift finner du HER.

Nett nett
Etter all hagejobben blir det kanskje etterhvert mulig å høste som man sådde. Nett nett er like tipp topp til epler (fra egen eller andres eplehage..) som til fangsten fra en vellykket garnsafari.
Oppskrift og garnpakker finner du HER.

Strikkini
Etter alt dette hagearbeidet har man sannelig fortjent en god hvil. Jobb med brunfargen i sammen slengen i verdens kuleste bikini.
Oppskrift og garnpakker finner du HER.