PERSONVERNERKLÆRING OG BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Pickles (Org nr 996 926 907) respekterer personvernrettighetene til sine kunder, butikkeiere, besøkende og andre brukere av selskapets nettside. Vi har opprettet denne personvernerklæringen for å gi deg best mulig kjøpsopplevelse og gi en oversikt over hvordan vi håndterer dine personlige opplysninger i samsvar med personopplysningsloven, inkludert EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).

Pickles AS, Markveien 56 g, 0550 Oslo.
Org nr 996 926 907

Hva slags informasjon lagres?

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til oss, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som “Enhetsinformasjon.”

Vi samler Enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

“Cookies” (også kalt informasjonskapsler) er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. Når du besøker nettstedet vårt, brukes en informasjonskapsel til å oppdage datamaskinen eller mobiltelefonen din. Den gir informasjon om aktiviteten din på vår nettside. Det gjør brukeropplevelsen mer praktisk, da informasjonskapsler gjør at mobiltelefonen eller datamaskinen din husker informasjon til ditt neste besøk. Informasjonskapsler gir oss også informasjon om oppførselen din på våre nettsider, noe som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold for deg. Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.
“Loggfiler” – logger handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.
“Web beacons”, “tags” og “pixels” (for eksempel Facebook Pixel) er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.
Når du kjøper eller forsøker å kjøpe gjennom nettstedet, samler vi også inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som “Bestillingsinformasjon.”

Kredittkortsnumre lagres ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, kansellering av reservasjon og kreditt. Kredittkortbetalinger behandles på en sikker måte gjennom vår betalingsleverandør Stripe. De er PCI Level 1-sertifiserte. https://stripe.com/docs/security/stripe

Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernreglene, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi personlige opplysninger

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å gjennomføre bestillinger som er registrert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til:
Å kommunisere med deg;
Overvåke alle bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
Ved samtykke, vise deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.
Vi bruker Enhetsinformasjon som vi samler for å hjelpe oss med å oppdage mulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

Deler dere min personlige informasjon?

Vi deler noen kategorier informasjon vi samler inn fra deg på måtene som er beskrevet i denne personvernerklæringen for å drive vår virksomhet. Vi vil dele kontaktdata med våre samarbeidspartnere som hjelper oss med å utføre kjernetjenester (for eksempel hosting, fakturering, oppfyllelse, frakt eller datalagring og sikkerhet) relatert til vår drift av nettstedet. De samarbeidspartnene har alle enige om å opprettholde de samme sikkerhets- og konfidensnivåene som vi har lovet deg i denne personvernpolitikken, og de vil bare bruke dine kontaktdata og annen personlig informasjon til å utføre sine spesifikke forretningsforpliktelser overfor selskapet.

Personlige opplysninger kan også måtte deles for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på juridiske henvendelser, eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

Hvordan kan jeg administrere mine personlige opplysninger?

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis duønsker dette, vennligst bruk denne siden.

Retensjon av dine data

Når du bestiller gjennom nettstedet vårt, lagres bestillingsinformasjonen for våre register. Historie om tidligere kjøp kan ikke slettes, da vi må beholde den nødvendige informasjonen for regnskap og mulig garanti / returhåndtering.

Hvem har tilgang til mine personlige informasjon?

Din personlige informasjon behandles kun av autorisert personell som har tilgang til informasjonen på grunn av sin faglige stilling og er forpliktet til å hente / bruke dataene for det angitte og legitime formålet de ble samlet inn.

Hvor lenge lagres data hos oss?

Din personlige informasjon vil lagres så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen. Eller så lenge vi er lovpålagt å beholde informasjonen.

Hvordan sikrer jeg personopplysningene mine?

Din personlige informasjon vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å utføre de tjenestene som er beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem.

Opphavsrett

Innholdet på dette nettstedet er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Pickles AS.

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

Kontakt

For mer informasjon om våre personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du vil klage, vennligst kontakt oss via e-post på support@pickles.no, eller via post ved hjelp av detaljene nedenfor:
Pickles AS, Markveien 56 g, 0550 Oslo, Norge