Fargeforelskelse i Pickles Soft Fuzz

Fire av syv fristende nyheter. Fra toppen: Express yourself, Almond butter, Juicy fruit og Ruby dear

Nytt semester og nye farger! Soft fuzz har rukket å bli en stor favoritt hos oss siden vi først fikk det inn tidligere i år, og det har blitt en rekke oppskrifter allerede. Nå som vi har fått inn nye 7 farger får vi lyst til å bruke dem alle, og har derfor funnet frem noen av favorittene!

Se alle fargene i Pickles Soft Fuzz HER. Alle oppskrifter i garnet kan du bla i HER.

Nam, nam kremet bringebærgenser
Elegant og delikat, og med veldig stilig konstruksjon! I denne strikkes ermene og bolen i samme stykke, for så å sys sammen i kantene. Den kan strikkes både lang som på bildet, og kort som passer perfekt til skjørt eller over kjoler en sensommerkveld. Usikker på strukturstrikken? Vi har videoer som viser hvordan på Strikkehjelpen!

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

I see your two colors
Perfekt anledning til å teste ut nye farger og kombinasjoner! Forutenom å være grafisk og stilig er denne også en super inføring til intarsiastrikk. Lag din helt egne variant i fargene du liker!

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

Ovenfra og ned genser (Soft Fuzz)
Enkle, myke gensere blir vi aldri lei av, og vi har lyst på en i alle de nye fargetonene til å slenge på oss nå som hverdagen sniker seg innpå igjen. Finn din perfekte nyanse uansett om du foretrekker nøytrale farger eller mer knall, denne blir perfekt uansett.

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

La humla suse jakke
Og når vi snakker om perfekte basisplagg! La humla suse-jakke er en sånn jakke som aldri rekker å pakkes bort fordi den kan brukes til alt- ha med på stranda? Check. Litt kjølig på balkongen? Check. Litt for heftig aircondition på kontoet? Perfekt! Vi elsker den behagelige passformen og kule detaljene, og den er i tillegg morsom å strikke.

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

XOXO vest
Det siste året har virkelig vært året for vester, og den kule XOXO-vesten fortjener all oppmerksomheten den kan få! Her er Soft Fuzz strikket sammen med Pickles Tjukk Merino til den aller mykeste, aller herligste kombinasjonen, og vesten er full av kule detaljer som både er underholdende å strikke og moro å bruke.

Oppskrift og garnpakker finner du HER.