Plaggene vi er obsessed med fra Camillas bok. Dette vil vi strikke akkurat nå!

Designer Camilla Dingsøyr fra Lôkal Oslo, er nå aktuell med sin nye bok, Strikk din egen basisgarderobe. Boka er proppa full av flott strikk, og med bærekraft, tradisjon og slow fashion i fokus kan du nå strikke din helt egne basisgarderobe! Camilla holder til på Grünerløkka, og har lenge vært en av Pickles favorittdesignere. 

Her er våre fem favoritter fra boka: 

Turtleneck
En tidløs klassiker! Et plagg som passer alt og alle, i Pickles Pure Wool.
Med smal passform og teksturstriper garanteres en fin silhouette. 

Flettegenser
Med denne genseren trenger du verken fryse eller klø!
Vi digger flettemønsteret nesten like mye som vi digger garnvalget. Ikke bare er Cozy varmt, men passer også perfekt om du synes at vanlig ull klør akkurat litt for mye. 

Jakke med lommer
Ikke bare har den lommer, men glidelås også! Jakka er strikket i Cozy og har pene sammenføyninger i teksturstripene ved raglansfellingene. Et varmt, praktisk og stilrent plagg. 

Sokker
Perfekte i vinterkulden.
Hold varmen med disse lekre sokkene strikket i Pure Wool. Lengden bestemmer du helt selv, og mulighetene er mange. Camilla leker seg med sokker i pensko, og forsikrer om at det både er innafor og kult!

Poncho
Skal du bare strikke ett prosjekt i år, så er det dette. Med 70-talls inspirert mønster i Cozy, er ponchoen en sikker blikkfanger. Vær med på å fargelegge mørke januardager med denne stilbomben av et plagg. 

Vi feirer med 20% på garntypene Camilla har tatt i bruk!
Pickles Pure Wool finner du her!
Pickles Cozy finner du her!


Husk rabattkoden: BASISGARDEROBE

Tilbudet varer ut uka (23.01).