Funnet på insta: Lett, kort/lang jakke

Pure Wool + Silk Mohair er en drøm av en kombinasjon, og nå vi endelig har fått Silk Mohair på lager igjen etter en lang, lang ventetid. Det kribler i strikkepinnene for vi har så mange favoritter, men få ting har blitt like mye brukt som Lett, lang og Lett, kort jakke. Strikket luftig på tykke pinner er det den perfekte helårsjakken, og vi vet det er mange som er like glad i sine som vi er i våre. Her er noen perler fra instagram!

@enkel.strikk til venstre, @gurolaga til høyre

To nydelige Lette, korte jakker. @enkel.strikk har strikket sin i den herlig høstete fargen Tranebær, mens @gurolaga har strikket sin i orginalfargen “Malte mandler”. Velg en farge som passer til resten av klesskapet, så har man en jakke til enhver anledning!

@miriamwennerberg til venstre, @knitbykling til høyre

Naturskjønne omgivelser og strikk-i-bruk fra @miriamwennerberg (venstre). Lett-serien er like fin ute og inne, som hos @knitbykling.

@fruskarkerud_strikk’s Lette, korte jakker i Pure Wool (venstre) og Merino Tweed (høyre)

Sukkerspinn i ullversjon! @fruskarkerud_strikk har ikke bare strikket én, men to Lett, kort jakke. Èn strikket i originalgarnet Pure Wool, den andre (høyre) er strikket i Pickles Merino Tweed. Disse garntypene er like tykke, og kan ofte byttes med hverandre!

Vil du bla blant flere fine versjoner? Titt på instagram under taggene #lettlangjakke og #lettkortjakke og bli inspirert!

Lyst til å strikke din egen? Du finner oppskrifter og garnpakker HER.