Funnet på insta: Pickles Dryss

Pickles Dryss HÅNDfarges av de megaflinke Garnsurrdamene på både Pickles Big Fuzz og Pickles Merino Bliss som baser. Vi har endelig fått påfyll av dette fantastiske garnet, i tillegg til to helt nye limited edition-farger, og det fortjener litt ekstra feiring! I den anledning har vi drømt oss bort i noen av de fine #PicklesDryss-prosjektene som er å finne på Instagram og deler dem her ?

De to nye limited edition-fargene, her farget på Pickles Big Fuzz: Khazan og  Meskerem. Perfekte høstfarger som minner oss om plommer og høstblader!

Twiggygenseren, her strikket av @sandrabacklin (venstre) og @martekartong (høyre) er et perfekt prosjekt om man vil teste ut håndfarget garn. Her er det bare å slippe fantasien løs! Genseren strikkes i striper av Pickles Big Fuzz og Pickles Tweedy, noe som gir kul konstrast både i farge og tekstur. Og med striper av håndfarget garn kan man være så creizi som man vil!

@msoeyland har strikket så mange fine ting i Pickles Dryss at det er vanskelig å velge bare to bilder! Her har hun brukt Merino Bliss Dryss i fargen Tabjat til et par nydelige votter, mens Oh My-jakken hennes i nydelig enhjørningfarget Big Fuzz er til å spise opp! Sukkerspinn i garnform!

En måte å benytte håndfarget garn men å gjøre det et hakk roligere er å strikke det sammen med flere tråder, for eksempel Pickles Silk Mohair, eller sammen med Pickles Pure Thin Alpaca som her. @noefinhverdag har strikket en kjempefin Fargeklattlue i fargene Wekeira sammen med Pickles Pure Thin Alpaca i fargen Cayenne, men her er det bare fantasien som setter grenser!

Pickles Merino Bliss er perfekt til sjal, både alene eller strikket sammen med andre garntyper. Her strikker @strikkagram (venstre) et dust og lekkert Litt luksus skjerf i fargen Tabjat sammen med hvit Pickles Silk Mohair, mens @kvikkstrikk (høyre) bruker en stripekombinasjon av Pickles Pure Wool i fargen Kløverblad sammen med Dryss Merino Bliss i fargen Einkrob i dette nydelige sjalet. Ved å kombinere to ulike fibertyper som den blanke Merino Blissen sammen med den deilig ullete Pure Woolen får man en ekstra spennende effekt!

Hvorfor ikke dra på med et helt plagg i fargeglad Dryss? Det må jo være den perfekte motkuren til gråværsdagene vi går i møte nå om dagen.  @strikkedagboken (venstre) har strikket en tynn deilig topp i Merino Bliss som kan brukes sommer som vinter, mens @annastrikk har strikket en luftig Ingen stor sak i en nydelig lilla og gul variant av Big Fuzz. Både den og Discogenseren er perfekte prosjekter om man vil se hvordan det håndfargede garnet strikkes opp kjapt, da de strikkes på henholdsvis 15 og 12 mm!

Dryss-fargene kan brukes i alle oppskrifter hvor vi ellers bruker vanlig Pickles Big Fuzz og Pickles Merino Bliss. Ta en titt på oppskriftsgalleriet vårt her, kanskje du blir inspirert!

SE ALLE DE FINE FARGENE I PICKLES DRYSS HER!