Funnet på insta: Varm bettyjakke

Selv med stadig nye ideer, design, garnkvaliteter og muligheter er det noen design som blir stående igjen som klassikere. Varm Bettyjakke er en sånn en, og har vært en favoritt hos mange helt siden den kom ut. Passe tykk, passe pyntet, passe hverdagslig, en sånn jakke man kan bruke til alt.

Til inspirasjon har vi bladd blant de mange vakre Bettyjakkene som er å finne på instagram, og her har vi samlet noen favoritter!

Varm Bettyjakke kan strikkes i forskjellige garntyper alt etter hva man foretrekker: Pickles Tweedy, Tjukk Merino eller Pure Wool sammen med Silk Mohair, eller i enkel tråd Pickles Cozy.
Valgmulighetene er mange!

@knitsbyjosefine og @madebyaina

Både @knitsbyjosefine (venstre) og @madebyaina har strikket sine Varme Bettyjakker i Pickles Cozy, som kommer i mange nydelige farger. De har også brukt knappene til å skape ulike uttryk; vintage glassknapper og alltid anvendelige treknapper.

@strikkebrochs og @knits.by.renate

Bettyjakken kan både pyntes opp og ned, og @strikkebrochs (venstre) viser hvordan den passer ypperlig til bukser. Både hun og @knit.by.renate (høyre) har valgt nøytrale farger, vi elsker tidløse garderobefavoritter man kan bruke med alt annet i skapet!

@skaperrom til venstre, @betinastrikk til høyre

Med så vakre bilder og nydelige Varme Bettyjakker virker vinteren litt mer forlokkende. @skaperrom har strikket jakken til venstre og @betinastrikk har strikket jakken til høyre, og igjen viser de hvordan den funker både til oppsatt hår og kjole som til hverdags.

@_strikkekine_ til venstre, @sillelinnet til høyre

@_strikkekine_ (venstre) og @sillelinnet (høyre) har strikket sine Varme Bettyjakker i nydelige høstfarger. Begge er strikket i Pickles Cozy, i fargene “Rav” og “Kastanje”.

Vil du også bla blant alle de fine versjonene? Trykk HER eller søk på #varmbettyjakke på instagram <3
Oppskrift og garnpakker til Varm Bettyjakke finner du HER.