Herreplagg til høsten

Det kan nok stemme at vi strikker mye til oss selv, og at det derfor blir litt flere oppskrifter til dame enn til herre i arkivet etterhvert. Men vi har strikket flere flotte herreplagg over årene, kanskje sommerferien er tiden for å strikke et til, så den er klar til høsten (selv om det føles langt frem i tid!)? Her er i allefall noen av herrefavorittene våre til inspirasjon!

Bla blant alle våre herreoppskrifter HER.

Flettekjekkas
En klassisk, karslig og retroinspirert genser. Den er strikket i Pickles Tweedy som gir en god og varm genser. Denne, i likhet mer flere av de andre plaggene på denne lista finnes også i barneversjon!

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

Loppisgenser
Vi blir aldri lei av Loppismønsteret, og den tynne Pure Wool-varianten er tidløs. Striper og lus er enkelt og motiverende å strikke, så denne fyker av pinnene! Siden den strikkes fra toppen og ned er den også superenkel å tilpasse, slik at man får en perfekt genser.

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

Jakke til far
Enda en klassisk jakke, denne strikket i det mykeste Cozy-garnet. Den er dobbeltspent og med enkelt men effektivt strukturmønster over hele jakken.

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

Herrehøstjakke
Herrehøstjakken er en klassiker strikket i Pickles Tweedy. Denne har fin raglanfelling, krage og passer til alle. Kanskje en av våre mest populære herreoppskrifter, og det skjønner vi godt!

Oppskrift og garnpakker finner du HER.

Värm genser
Kombinasjonen herregenser og Pickles Tweedy er en klassiker, og denne genseren med den fine kragen har også noe litt klassik over seg. Like fin i skogen og på kontoret


Oppskrift og garnpakker finner du HER.