Instafavoritter- Cozy edition

Vårt Cozy-garn vil alltid være en klar favoritt, både hos kunder og hos oss i #picklesstaff. Ikke bare er Cozy varmt, men det passer også perfekt om du synes at vanlig ull klør akkurat litt for mye. I tillegg er fargepaletten magisk, og du kan leke deg med alle de ulike fargekombinasjonene. Vi har dykket ned i Instagram og funnet frem noen Cozy-favoritter vi blir inspirert av akkurat nå!

Vil du ha mer inspirasjon? Bla blant alle Pickles Cozy-innlegg på Instagram her.

@miriamwennerberg (venstre) @seriestrikkeren

Vi elsker fargerike Cozy!
Foruten å være usedvanlig mjukt, er Cozy også svært lett og drøyt til alpakka å være. Garnet egner seg derfor både til varme småplagg og lange kofter. Her har flinke @miriamwennerberg fått strikkedilla, og lagd både loppiskofter og loppisgenser. @seriestrikkeren har lagd en nydelig loppisgenser; vi smelter av fargevalget. Sjekk ut flere fargekominasjoner her!

@lindeik (venstre) @cesiliemh

Cozy funker året rundt! Den holder varmen både i vinterkulden og på en kjølig sommerkveld.
@lindeik (venstre) har strikket den flotte krigergenseren. Genseren er en del av PicklesXyoga-seiren som fokuserer på komfort og bevegelighet, samt flatterende og feminine former. Årets kosegenser er en sikker favoritt og @cesiliemh sin er fantastisk. Strikket i den lune fargen sorbet.

@miristrikker (venstre) @sofies.f

Cozy holder varmen både i vinterkulden og på en kjølig sommerkveld. Markagenseren finnes i fire forskjellige varianter, en for hver årstid. Til venstre ser vi @miristrikker som strikker den i vårens varme farger. @sofies.f har strikket vintergenseren, som matcher den kalde himmelen.
Hvilken årstid vil du strikke? Sjekk ut alle fargekombinasjonene her– det er også lov å leke seg og lage egne varianter;)

@fannaraken (venstre) @knitit_izi

Cozy passer til alle slags plagg, fra gensere til bukser og fra sokker til kjoler. Med sitt naturlig uteseende og en ekstraordinær mjukhet innbyr dette garnet til både varmende og koselige plagg. @fannaraken (venstre) viser frem to nydelige gensere, begge strikket i Cozy. Til venstre i bildet ser vi doodlegenseren og til høyre finner vi favoritten Mer enn julegenser. Flinke @knitit_izi har også strikket to plagg, nemlig Hush kosedressen i fargen, Rød diamant. Noe mykere og mer behagelig skal en lete lenge etter!

@creadia.studio (venstre) @lokaloslo

Cozy passer til alt og alle, og kan fint brukes til å strikke noe annet enn Pickles-design. Til venstre ser vi @creadia.studio sin flotte vest, Berry Slipover, fra @witredesign. Den er strikket i både Cozy og Silk Mohair. Mens @lokaloslo har lagd The Monokrome Whites Up Bustier Dress. En lekker kjole strikket i dobbel tråd. Med Cozy kan du altså fylle opp garderoben med myke plagg som gir like mye glede året rundt!

Ut 20.2.22 får du 20% på PICKLES COZY om du bruker koden: COZY22
Til alle design i garnet.