Loppisgenser-inspo!


Det som i sommer var et resteprosjekt på hytta, og som var så gøy å strikke at de bare hoppa av pinnene en etter en, har blitt en liten dille der ute. Og glade i farger som vi er, blir vi ekstra glade av å følge #loppisgenser på IG, for der er det skikkelig fest! Så gøy å se alle de ulike variantene, den ene finere enn den andre, og alle kule på hver sin måte. Noen har valgt ut få nyanser mens andre klinker til med farger man skulle tro ikke passet sammen i det hele tatt. Og vi har fortsatt til gode å se en Loppisgenser som ikke er fin! Ekstra gøy å se at det er mange bilder av barnegenseren i Pickles Mjuk Merino. Fargene og strukturen i garnet gjør at mønsteret popper ut enda mer! Garnpakkene i dette garnet finner du her.

Noen har strikket mange, som @strikkekasia med sine fire (4!) gensere. For en innsats, og så fine! (se bilde over). Vi spurte hvorfor hun har strikket så mange som fire og fikk til svar at det var fordi hun hadde så mange barn, og at alle ville ha. Hun likte å strikke dem fordi det ikke ble kjedelig på grunn av alle fargene og på grunn av at barna kunne være med å bestemme hvordan genseren skulle bli. De plukket ut neste farge i rekka og ble med å skape sin egen genser. Så kult å involvere barna på den måten! Strikkekasia har seks barn, og de to minste skal få hver sin loppis neste vinter. En applaus for skikkelig strikkeutholdenhet!

A little inspirational post about all the Flea Sweaters out there. It’s so much fun to browse the hashtag #loppisgenser for some eye candy sweaters. All colorful, fun and beutiful in different ways.
Above @strikkekasia and her 4 sweaters! Impressive! We adore the result when knitting with Pickles Soft Merino. The colors pop and the pattern stands out. Find the yarn kits here.

En annen som har strikket fire stykker, inkludert en til sin mann på 192 cm, er @miriamwennerberg. Hun sier selv at det ble så mange fordi de var så gøyale å strikke siden det skjer noe nytt hele tiden. Det startet med at ungene trengte nye gensere, og så fikk hun selv lyst på en i Pippi-farger, og da måtte jo også mannen få en i favoritt 90-tallsfargene. Vi tar bølgen for Miriam!

@miriamwennerberg has also knitted four Flea Sweaters, including one for her husband in his favorite 90s colors! Wow!


Elsker fargene @pause_strikk har valgt til sin! Fikk nesten lyst til å strikke en til selv…

Love the colors @pause_strikk has chosen. Almost need to knit one exactly like it…


@monika.gd er alltid flink med farger , og dette er intet unntak. Den knallblå fargen er en helt fantastisk kontrastfarge og løfter alle de andre fargene. Sjekk søtnosene til @_siviren_ <3<3 i sin fine hjemmestrikk.

@monika.gd is always great with colors, no exception here! The bright blue color just emphasises every other color in this combination. And take a look at the contribution from @_siviren_ Such sweetiepies.

@strikkeogscrappetid har laget en i knallfarger for å lyse opp vinteren, og @maren.lilja har strikket en  genser i dusere farger til denne skjønne snuppa.

@strikkeogscrappetid has made a sweater to brighten up the dark winter days. @Maren.lilja has knitted this more dusty version to the cutest kid ever!


@asej1 har strikka 3 gensere i glade farger, og @vintermamma holder på med en voksenvariant i Pickles Cozy.

@asej1 has knitted three sweaters in happy colors and @vintermamma is knitting a Flea Sweater in Pickles Cozy.

Strikk din egen da vel! Nå er alle fargene i Pickles Mjuk Merino tilbake på lager, og vi har også lagt til en neonrosa, en svart, en rød og en lyserosa. DET kan bli en fin genser! Fra 1-13 år.
Garnpakker i Pickles Mjuk Merino – mønsteret følger gratis med!

Yarn kits in Pickles Soft Merino 1-13 years with free pattern included

Loppisgenser finnes også i Pickles Cozy, som er et blowgarn i pusemyk babyalpakka. Denne strikkes på tykkere pinner og finnes fra 4 år og opp til voksenstørrelse.
Garnpakker i Pickles Cozy finner du her – mønsteret følger gratis med!

Yarn kits in Pickles Cozy 4 years to grown up with free pattern included.