Makeover for Big Fuzz! Sjekk de utgående fargene her:

Et av våre absolutt favorittgarn skal få en makeover! Og vi feirer med -30% avslag.
Big Fuzz, i fargene Juvel, Blush, Rumba, Canape, Cocktailring, Silkebrokade, og Something Blue vil snart ikke lenger være tilgjengelig for salg, men frykt ikke! Nye, friske farger vil snart innta butikken. Nå som sola titter frem føltes det riktig å freshe opp med et nytt, sprekt fargepalett. Mens vi venter i spenning, er det siste sjanse for å sikre seg de gamle favorittene. 

Nå 30% avslag på utgående farger i storfavoritten, Big Fuzz.

Fra venstre: Silkebrokade, Something Blue, Cocktailring, Juvel, Rumba, Canape, Blush.

Fuzzy flettegenser

Som en avskjedsgave går vi gjennom noen av våre flotteste Big Fuzz-plagg.
Fuzzy flettegenser er absolutt en av disse, og kan lages for både liten og for stor! Garnet skaper god hold selv om du strikker skikkelig luftige plagg på veldig tjukke pinner, i tillegg røyter det lite. Vi ville prøvd oss i fargene Blush, Juvel eller Something Blue for å få ordentlig vårstemning.

Kokkokåpe & Jakke

Det går ikke an å snakke om Big Fuzz uten å nevne den fargerike Kokkokåpa. Et lekkert design hvor du kan leke deg med et hav av fargekombinasjoner. Også i kortere jakkeversjon! Her har du muligheten til å bruke hele 5 av våre 7 utgående farger. I garnpakken Crazy er både Rumba, Blush og Silkebrokade brukt.

Fuzzy Dottejakke

Dette må være en av våre mest brukte jakker. Den passer til alt – hele året og har en kul fasong samtidig som den er utrolig behagelig! Fuzzy Dottejakke passer også for småtroll, se den i liten versjon her. Fargene Blush og Canape vises på bildene og er til å smelte av. Something Blue og Juvel hadde også kledd det sukkersøte designet.

Norwegian Wood

Vi syns mønsteret minner litt om en granskog, og dette flottet designet fikk derfor navnet Norwegian Wood.
En stilren genser som er midt i motebildet akkurat nå: klassisk design møter freshe farger. Big Fuzz har flere natur-inspirerte farger, og spesielt Cocktailring og Silkebrokade hadde gjenspeilet naturen i dette designet.

Leopardjakke

Hvem kan motstå leopardmønster? Ikke vi i alle fall. Leopardjakka finnes også til små moteløver.
Leopardmønsteret kombinert med mohairgarnet gjør denne jakke utrolig kul. Og så er den veldig komfy på! Something Blue og Blush hadde vært en killer kombo, og Juvel og Canape er en match made in heaven!

Vinterskjørt

Vinterskjørtet er et helt magisk plagg- ikke bare ser det fortryllende ut, men det er utrolig lett å strikke! Big fuzz var et naturlig valg for dette skjørtet. Det er få garn som har så stort spenn når det gjelder pinnestørrelser. Garnet blir fint både på veldig tynne og veldig tjukke pinner. Dessuten nupper det ikke noe som er veldig bra for plagg som du skal sitte i. Lek deg med fargepaletten her!


Løkka-lue

Om du leter etter noe som er hakket mer lettvint igjen, så er det Løkka-lua du er på jakt etter. Denne strikker du med ett nøste på en kveld. Enklere enn dette blir det altså ikke!
Vi drømmer om lua i Cocktailring, men ser også for oss lette og nette varianter i Juvel og Something Blue.

Selv om det er vemodig å ta farvel med fine farger som har prydet butikken lenge, gleder vi oss ekstremt mye til å få inn nye og friske varianter. Vi garanterer at dere kommer til å elske forandringen like mye som oss!

Husk 30% avslag på utgående farger i Big Fuzz, sikre deg favorittene her.