Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Ingenting er vel finere enn en festdrakt når man skal markere store anledninger. Inspirert av tradisjonelle bunader er denne moderne festdrakten en fin fantasibunad til gutter. Vi har laget buksa slik at den etterhvert kan brukes som nikkers. På vesten kan knappene flyttes ut etterhvert. Dermed passer den i et par sesonger og gjør det bryet verdt.

Pickles Pure Wool er selvskrevent til denne festdrakta. Garnet gir utrolig hold og har vakre meleringer som egner seg svært godt i ensfargede plagg samt til den brokadeaktige vevstrikken. Velg tradisjonelle eller mer spreke farger alt etter som hva du ønsker.

Øvet / Buksa strikkes ovenfra og ned med vendinger bak og øking til skritt. Vesten strikkes nedenfra og opp i kompakt vevstrikk. Jakkeslag strikkes på til slutt.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_odelsdrakt

  Størrelser
  6 mnd. (1) 2 (3–4) 5–6 år

  Garn
  Pickles Pure Wool
  Hovedfarge: 100 (200) 200 (300) 300 g
  Mønsterfarge: 100 g hver av 3 ulike farger

  Pinner
  Bukse: 40 eller 60 cm rundpinne og settpinner 3 mm
  Vest: 80 cm rundpinne 3,75 mm
  40 eller 60 rundpinne 3 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Glattstrikk på pinne 3 mm: 24 masker / 32 rader
  Mønsterstrikk på pinne 3,75 mm: 29 masker / 52 rader

  Mål, liggende flatt
  Livvidde bukse/nikkers, uten strikk: 22 (25) 27 (30) 32 cm
  Hel lengde bukse/nikkers: 38 (43) 47 (56) 63 cm.
  Brystvidde vest, justerbar ca. 2 cm begge veier: ca. 22 (25) 27 (30) 32 cm
  Lengde vest: 19 (23) 26 (30) 34 cm

  Nivå
  Øvet

Odelsdrakt

Oppdaterer produktlisten...