#Picklestaff Sofies tidløse favoritterHeihei, Sofie heter jeg:)

Utover våren får jeg muligheten til å jobbe her som praktikant, innenfor markedsføring og kommunikasjon. 
Jeg går bachelor i Kreativmarkedskommunikasjon på Høyskolen i Kristiania, så dette passer meg perfekt.

Som person er jeg både fargeglad og kreativ, og det er ingenting jeg digger mer enn gjenbruk og sustainable fashion. Det å kunne lage sine egne klær er enda bedre!

Siden jeg er heldig nok til å ta del i denne lille strikkeverdenen tenke jeg det var på sin plass å dele mine favoritter:

The Convertible Bonnet

Ingenting er mer meg- et stilrent, morsomt og praktisk plagg! 
Å både kunne føle seg som et stilikon, og holde seg varm mens en går nedover løkka er jo en drøm i seg selv. 
Jeg hadde nok lekt meg litt mer med sterkere farger, både Punky og Tåkeblå er klare favoritter. 
The Convertible Bonnet er en del av The Katharine Knitwear Collection, og jeg er hodestupsforelsket i hele kolleksjonen.

Meadow Genser

Jeg er veldig glad i nøkkelplagg, og en god strikkegenser er definitivt noe jeg mener enhver burde ha i klesskapet. 
I tillegg liker jeg å skille meg bittelitt ut, ha noe ingen andre har.
Det er dette jeg føler Meadow genseren gjør for meg. En ganske typisk, god strikkegenser- med det lille ekstra som gjør den akkurat unik nok for meg. I tillegg er den strikket i Soft Fuzz og det vil føles ut som om du får en konstant silkemyk klem. Av alle klemmer mener jeg at de silkemyke er de absolutt beste. 

The Wide Pants

Tenk å kunne bruke noe som er like behagelig som det er lekkert. Følelsen av pysj på jobb? Jatakk! 
Stilen til The Wide Pants er så inn i motebildet akkurat nå at det ikke er mulig engang.
Det er heller ingen problem å style dem verken opp eller ned. De passer like godt til en fin middag, som de gjør i bilen på vei til hytta som ligger akkurat litt for langt unna. En sterk favoritt, igjen fra The Katharine Knitwear Collection.

I see your two colours

Tenk på alle de fantastiske fargekombinasjonene som kan utforskes, og tenk at det er du som får lov til å designe dem! Av en eller annen grunn er det fargekomboen Cleo som snakker til meg her. Svart på hvitt, en uslåelig kombo. Igjen gjør det at plagget blir utrolig fleksibelt, og passer til en rekke anledninger. En klassisk statement piece som lyser opp klesskapet. I see your two colours=kompliment garanti.

Sett på vift

Nå som Januar er bak oss mener jeg det er innafor å begynne å drømme om våren. Og da er det absolutt på tide å planlegge: Sett på vift er for meg drømmeantrekket på en solfylt vårdag. Det er noe litt fint med det å glede seg til å bli solbrent, og enda finere er det å glede deg til det du strikker.
Om du ikke ønsker hele settet er det helt innafor å kun strikke en av delene, eventuelt kan du matche med en du er glad i?:)