Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

En seleshorts til de minste, strikket i ett stykke. Den har knepping nederst så bleieskift er gjort på et blunk. Vi har laget den bred nederst for god komfort og bevegelighet, så her er det bare å ta fart og rulle rundt!

Garn og pinner / Strikkes i Pickles Summer Wool på pinne 3,75 mm.

Litt øvet / Strikkes nedenfra og opp. Du starter med å strikke beina hver for seg, fram og tilbake. Deretter settes de på rundpinne og det legges opp masker mellom beina. Du strikker glattstrikk mens du feller jevnt på noen runder oppover. Deretter strikker du vendinger inn bak, før du strikker ribbestrikk øverst og feller av alle masker unntatt de på forstykket. Du feller så inn på forstykket og deler etterhvert opp i seler som strikkes separat.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_rulleromper

  Strikkefasthet per 10 cm
  Ribbestrikk (vil strekkes litt ut i bruk): 21 masker / 28 rader
  Glattstrikk: 20 masker / 30 rader


  Pinner
  40 og 80 cm rundpinne og settpinner 3,75 mm

  Mål, liggende flatt
  Vidde liv: 19 (22) 23 (25) 26 cm (vil strekkes litt ut i bruk)
  På det bredeste: 30 (33) 36 (39) 42 cm
  Lengde uten seler: 24 (28) 33 (36) 40 cm

Rulleromper

Oppdaterer produktlisten...