Handlekurven er tom.

Sigurd-lue - Søt og praktisk strikkalue til baby som sitter godt på Sigurd-lue - Søt og praktisk strikkalue til baby som sitter godt på Sigurd-lue - Søt og praktisk strikkalue til baby som sitter godt på Sigurd-lue - Søt og praktisk strikkalue til baby som sitter godt på Sigurd-lue - Søt og praktisk strikkalue til baby som sitter godt på Sigurd-lue - Søt og praktisk strikkalue til baby som sitter godt på Sigurd-lue - Søt og praktisk strikkalue til baby som sitter godt på

Dette er en slik lue som mange av oss vokste opp med, og er inspirert av et søtt bilde av pappaen i huset med nettopp en slik stofflue. Her er den strikka, og pynt den gjerne med en morsom dusk på toppen. Skyggen kan brettes opp eller brukes nede som en djevellue.

Garn og pinner / Strikkes i Pickles Merino Tweed og Pickles Merino Bliss på pinne 4,5 mm.

Litt øvet / Strikkes nedenfra og opp med en tråd i hver kvalitet. Strikk skyggen foran først med vendinger. Så legger du opp mange masker og feller mesteparten slik at de blir snorer. Resten strikkes opp mens du øker, og så strikker du begge delene sammen rundt videre mens du feller.

Oppskriften følger alltid gratis med i garnpakke og kan lastes ned umiddelbart . Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_sigurd-lue

  Strikkefasthet per 10 cm

  Glattstrikk: 18 masker / 28 rader

  Pinner
  Liten rundpinne og settpinner 4,5 mm

  Mål
  Passer hodemål: 35 (40) 42 (44) 48 cm

Sigurd-lue

Oppdaterer produktlisten...