Slik kan du bruke sommergarderoben hele høsten!

Estyhalser strikket i fargene Kornblomst, Malte mandler og Inni granskauen (fra toppen og ned)

Overgangen fra sommer til høst kommer like snikende på hvert år, og det er alltid den overgangsperioden hvor det er klin umulig å kle seg riktig. Kjølige morgener men stekende sol til lunsj? Da er det praktisk med tilbehør som gjør denne overgangsperioden et lite hakk smidigere. Esty-halsen er nett og tynn i enkel tråd Pickles Pure Wool, og er perfekt under sommerkjolen eller blusen.

@blaamorsboble og @loyndomstrikk

På instagram er masse antrekksinspirasjon å finne. @blaamorsboble er effortlessly cool med sin Estyhals strikket i den grønnblå fargen Åpent hav. @loyndomstrikk holder fargefest og fargen Daglilje er en nydelig, høstete rød som er flott både til sommerlige bluser og høstlige kåper.

@minimalist.hippie

@minimalist.hippie viser allsidige bruksområder for sin Estyhals – fra hvit bluse og frakk til under kjederessen. Vi liker flerbruksplagg! Hun har strikket sin i en utgått farge, men fargen Fjelltopp er svært lik med et lite hint av grønt!

@bygudrun og @picklesheidi sjefen sjøl

Pickles Pure Wool er en deilig og myk saueull som de fleste fint kan ha rett på huden. Ønsker du en enda mykere variant kan du fint strikke den i Pickles Merino Tweed istedenfor, slik som @bygudrun! Det har lik løpelengde og er laget av 100% merino. Det er en litt rustikk en-trådsgarn som gjør at den holder litt annerledes på ribbestrikken, men vi er veldig glade i dette garnet til ribb (for eksempel i “Perfekt ribbegenser“). Fargen hun har brukt heter Sti, og kommer snart tilbake på lager!
Til høyre har sjefen sjøl @picklesheidi på den originale Estyhalsen, her i den superklassiske fargen Malte mandler.

Vil du strikke en før høsten kommer for fullt? Finn oppskrift og garnpakke her.