Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Farger, struktur og mjukt garn - denne jakka er en liten fest. Vi elsker jakker man kan slenge over alt fra shorts til ullklær, og denne er strikket på skikkelig tjukke pinne pinner så den er luftig nok til å passe året rundt!

Pickles Cozy er riktignok et varmt garn, men fordi det er så lett og mjukt er det en helårsfavoritt. Dessuten er meleringene i garnet helt nydelige, og fortjente et plagg der de kan kombinere

Litt øvet / Strikkes nedenfra og opp i ett stykke. Mønsterdelen på jakka strikkes i biestrikk. Monteres over skuldre/ermer. Det plukkes så opp til mansjetter. Krage/stolpe strikkes for seg og sys til.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_blomsterengjakke

  Størrelser

  XS-M (L-XXL)

  Pinner
  80 eller 100 cm rundpinne og settpinner 6 mm
  80 eller 100 cm rundpinne 10 mm

  Garn
  Pickles Cozy
  Hovedfarge, 300 (350) g
  6 ulike mønsterfarger, 50 (100) g av hver

  Strikkefasthet per 10 cm
  Ribbestrikk på pinne 6 mm: 20 masker / 20 rader (kan strekkes ut til 10 masker)
  Mønsterstrikk på pinne 10 mm: 8 masker / 20 rader

  Mål, liggende flatt
  Vidde etter vrangbord nederst: 56 (68) cm
  Maksvidde uten mansjetter: 96 (113) cm
  Maksvidde med mansjetter: 126 (143) cm
  Lengde: 93 (100) cm

  Vanskelighetsgrad 

  Litt øvet

Blomsterengjakke

Oppdaterer produktlisten...