Sommerlige nyheter i Pickles Sommerull

Etter at vi fikk inn Pickles Sommerull for litt over et år siden har det raskt blitt et av våre desiderte favorittgarn. Det er passe varmt, passe svalt, perfekt tykkelse som gjør at den kan brukes i mange av oppskriftene våre, og det er holdbart og godt å strikke med. Hva mer kan man ønske seg?
Vi har akkuratt utvidet fargepaletten med tre nye farger, og her er noen ting vi kunne tenkt oss å strikke av dem!

Se alle oppskrifter vi har i Pickles Sommerull HER.

“Lyngør” – Lys grå med hint av lilla

Kokong sommergenser og Ligge i grønne enger i “Lyngør
Lyngør er en nydelig basisfarge. Den er helt lys grå med hint av lilla, og vi tror en Kokong sommergenser i denne fargen kan bli den perfekte favorittgenseren til varmere dager. Den romatiske hullmønsteret i Ligge i grønne enger-topp tror vi også kan bli veldig fin i denne litt sartre fargen.
Kokong sommergenser finner du HER og Ligge i grønne enger-topp finner du HER.

“Træna” – kremet lys gul

Mandagstee og Bakgårdstopp i “Træna”
Denne gulfargen er ganske lys og frisk, og super til solkysset sommerhud. Derfor tror vi den blir ypperlig til sommertopper, for eksempel Mandagstee og Bakgårdstoppen.
Mandagstee finner du HER og Bakgårdstopp finner du HER.

“Olden” – Klar turkis

Comotopp og Chic kjole i “Olden”
Mange av fargene i Pickles Sommerull har en del melering, og meleringen i Olden gjør at denne turkisfargen minner ekstra om bølgeskulp og fjærskyer. Den er frisk og fin, og vi tror den er ypperlig både til basisplagg som Comotoppen, og til den perfekte sommerkjolen Chic Kjole.
Comotopp finner du HER og Chic kjole finner du HER.


Ta en titt på hele fargepaletten i Pickles Sommerull HER.