Strikk og musikk – #picklesstaff inviterer til konsert

Ta med deg strikketøyet og nyt showet!
#Picklestaff`s egne, Tuva og Ida Marie arrangerer intimkonsert- og både du og strikketøyet ditt er invitert:)
Sikre deg billetter til dette fantastiske tilbudet hvor kultur møter strikking, og mennesker møter mennesker.
Butikken forvandles til scene, og en sosial, morsom og koselig aften blir til.
Du finner billettene her, og ikke glem å sjekke ut arrangementets facebook-side!
Torsdag 31.03 blir det verdenspremiere;)
Vi ses i Markveien!

Ida Marie (venstre) og Tuva

Våre egne ansatte Tuva og Ida Marie har begge syslet med musikk siden de var små, og elsker å gå på konserter med artister de ikke har hørt på før. Strikk og Musikk er et konsept de har ønsket seg lenge.
Det begynte en kald novemberkveld i fjor, da de satt i sofaen og hørte på musikk med hvert sitt strikketøy i fanget.
Tenk så gøy det ville være å flytte strikkekroken ut i byrommet og kombinere strikking med varierte intimkonserter med nye artister!

Ønsket ble til planlegging av et konsept som foreløpig vil foregå en torsdag i måneden, fra mars til juni. Vår egen hjemmekoselige garnbutikk på hjertet av løkka vil forvandles til konsertlokale for anledningen, hvor en unik og lovende artist vil underholde oss hver kveld. 
Torsdag 31. mars er første kveld ut, og vår egne Tuva Senum som står for musikken. Hun jobber til daglig på Pickles, og du har sikkert sett henne i butikken dersom du har vært innom for å kikke på garn.

Tuva trives best i vise-pop-landskapet, og står støtt med en fot i det tradisjonelle og en fot i det utforskende og nyskapende. Formidlingsfokus og et hjerte for språk får utløp i velkomponerte, ærlige og sårbare norske tekster om hjemlengsel, usikkerhet, utålmodighet og andre følelser man kan gå rundt og kjenne på som et lite menneske i en stor by.
Høsten 2021 slapp hun sin første EP “Hvis dette ikke går“, og rakk akkurat å gjennomføre en turné langs sørlandskysten i oppholdet mellom to koronanedstenginger. I februar 2022 var hun en av 50 unge kunstnere som mottok Drømmestipendet, som er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping.

Ta med deg strikketøyet til Pickles og gjør deg klar for en annerledes strikkekveld! Det vil være begrenset med plasser, så vær rask dersom dette høres ut som noe for deg.
Arrangementet finner du her! Og du kan klikke deg hit for billettsalg.
Vi ses:)