Strikkehøst med #picklesstaff

Om du har vært innom den lille butikken vår på Grünerløkka har du kanskje sett en av oss bak kassen! Ikke bare jobber vi på Pickles, men vi er også (kanskje selvfølgelig) veldig ivrige strikkere. Her tar vi et liten titt bak disken og ser på hva picklesjentene strikker og planlegger for strikkernes kanskje favorittsesong, nemlig høsten!

@idamkramstrikk / Ida Marie

Loppisgenser i Pure Wool på gang
 • Hva strikker du på akkurat nå?
  Akkurat nå strikker jeg på en deilig marineblå Fuzzy Favorittjakke, og mangler bare belegg og glidelås før den kan tas i bruk. Den var veldig gøy å strikke, og jeg digger de tekniske detaljene i halskanten og nakken! I tillegg har jeg en Loppisgenser i Pure Wool i noen herlige pastellfarger i ufokurven. Den skulle egentlig være årets påskegenser, men spørs om det ikke blir påskegenser 2022 isteden. Elsker fargene og ikke minst garnet, men trådfesting – not so much:)
Nesten ferdig Fuzzy favorittjakke og den originale Nordagenseren
 • Tre strikkeplaner for høsten
  Åh, det var vanskelig! Jeg ønsker meg iallfall en skikkelig god ullgenser til å ha på tur i høst og vinter. Har ventet i spenning på Markakolleksjonen, og har veldig lyst til å strikke en av dem (les: alle)! Har også lyst på Nordagenser og Varm Evig sommerjakke.
 • Favorittdille for tiden
  Når det kommer til teknikk har jeg i det siste fått øynene opp for flettestrikk! Det er utrolig gøy å ha et strikketøy som krever litt mer hjernekapasitet, og som man kan forsvinne mer inn i enn ved f.eks. vanlig glattstrikk. Det er skikkelig avslappende!

@signeanton / Signe

En ball av La humla suse og Signe i det mye lånte butikkeksemplaret av Qanikvest
 • Hva strikker du på akkurat nå?
  Nå strikker jeg på en svart La humla suse i Soft fuzz Dancing in the dark. En enkel og digg jakke jeg kan slenge over meg i høst og vinter (svart er altså umulig å ta bilde av.!)
Årets kosegenser og Heart on the sleeve-genser
 • Tre strikkeplaner for høsten
  Jeg MÅ ha en Årets kosegenser i fargen Smaragd, så den står øverst på lista! Etter den har jeg veldig lyst på en Qanikvest og Heart on the sleeve genser. Og kanskje en Xoxogenser. Og en til Løkka bandana. ?
 • Favorittdille for tiden
  Nå som det nærmer seg høst er min favorittdille gensere, gjerne oversized. Elsker å slenge på meg en varm og god genser når det blir kaldere i lufta ?

@tuvasenum / Tuva

Evig sommerjakke og Tuva i skikkelige høstomgivelser
 • Hva strikker du på akkurat nå?
  Har nettopp begynt på Evig sommerjakke i Økologisk Bomull! Har ikke kommet så langt enda da, er fortsatt på vrangborden, men gleder meg veldig til å kunne bruke den.
Meadow Vest og Spirally
 • Tre strikkeplaner for høsten
  Tror jeg skal gjøre et nytt forsøk på å strikke meg en lue. Har ikke et hode som kler luer så veldig godt, så har aldri lykkes i å strikke en lue som passer meg før, men syns Lys lue ser lovende ut. Har også nettopp funnet ut av hvor praktisk det er med strikkevester, så må nok strikke meg en Meadow-vest. Også har jeg lyst på en Spirally-genser
 • Favorittdille for tiden
  Syns det er veldig gøy å strikke sånn passe vanskelige hullmønstre. Der man får litt utfordring, men samtidig fint kan strikke og se på serie samtidig.

@iposeogsekk / Maiken

Neeeeesten ferdig La humla suse og ikke i det hele tatt ferdig Ferdagenser i resteTweedy
 • Hva strikker du på akkurat nå?
  En sped begynnelse på det som etterhvert skal bli en Ferdagenser i Tweedy. Denne har ikke blitt lansert enda, så det er bare å glede seg! + en neeeesten ferdig La humla suse-cardigan som kun mangler det siste ermet, men det tar jo alltid lengst tid…
Suits me fine kjole og Årets genser, denne i Pure Wool
 • Tre strikkeplaner for høsten
  Hush kosedress (hallo, finnes det bedre antrekk til sure høstmorgener?), Suits me fine-kjole (varm + fin = <3) og Årets genser (sterkt inspirert av @minimalist.hippie sin i Fenikkel)
 • Favorittdille for tiden
  Jeg pleier egentlig alltid å strikke i enten grønt eller oransje, men i det siste har jeg hatt litt dilla på naturfarger som beige, hvitt og brunt. Skylder på strikkeinsta!