Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Et herlig vårplagg du strikker raskt på tykke pinner. Genseren er både kul og litt pynta med flettemønsteret. Dette er et kjempefint prosjekt å begynne med hvis du skal lære deg fletter, da de er enkle å huske og enkle å strikke. Dessuten strikkes genseren på tjukke pinner.

Pickles Big Fuzz er et fluffy og fyldig mohairgarn for deg som liker pusete plagg på tjukke pinner. Garnet er lett og drøyt, og kan fint strikkes så det gir svært luftige plagg uten å miste hold. 

Litt øvet / Strikkes rundt, nedenfra og opp. Det deles i for- og bakstykker under ermene og sammenveves over skuldrene før det plukkes opp til ermer som strikkes nedover. Vi strikket hele arbeidet uten flettepinner, vi bare tok maskene løs av, slapp dem forsiktig av pinnen (pass på at de ikke sklir opp) og lot dem ligge enten foran eller bak arbeidet mens vi laget fletten. Dette sparer en del tid!

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_fuzzy-flettegenser-barn

  Størrelser
  3-5 (6-8) 9-12 (13-16) år

  Garn
  Pickles Big Fuzz
  250 (300) 350 (400) g

  Pinner
  80 cm rundpinne og settpinner 7 mm

  Strikkefasthet

  Flettestrikk: 15 masker / 18 rader

  Glattstrikk: 12 masker / 16 rader
Ribbestrikk: 16 masker / 20 rader

  Mål, liggende flatt
  Brystvidde: 36 (40) 44 (48) cm
  Lengde: 39 (45) 52 (56) cm

  Nivå
  Litt øvet

   

   

Fuzzy flettegenser

Oppdaterer produktlisten...