Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Inspirert av silhuetten fra 1930- og 1940tallet, og med sitt dekorative bærmønster er Skogsbærjakken den perfekte jakken til alle Nordens årstider. Jakken strikkes nedenfra og opp med raglanfelling og puffermer. Jakken strikkes frem og tilbake, mens ermene strikkes rundt før de settes på samme pinne og strikkes frem og tilbake med jakken.    • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_helene-arnesen_skogsbaerjakke

  Størrelser 
  S (M) L (XL)
  (for str XS, strikk som S men på pinner 3,5mm i stedet for 4mm)

  Garn
  Pickles Merino Tweed
  200 (200) 300 (300) g

  Pinner
  3mm og 4mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  23 masker

  Mål
  Brystmål: Ca 90cm (100cm) 108cm (118cm)
  Velg den str du vanligvis går for, men vær obs på at i det anbefalte garnet kan jakken være noe liten i str til å begynne med før garnet går seg til.

Skogsbærjakke

Oppdaterer produktlisten...