Til deg-kolleksjonen

En kolleksjon små til mellomstore plagg der du kan kombinere restegarn i vakker strikk.

I høst kan en liten overraskelse dukke opp i postkassa eller mailboksen din, og restegarnet kan få bein å gå på. Nå er Til-deg-kolleksjonen her!

Til deg – en liten gave
Til deg-kolleksjonen er designet i forbindelse med vårt 10-års jubileum, og er tynne ribbestrikkede plagg der du kan bruke restegarnet ditt om du vil, forteller Heidi i Pickles. Vi har laget oppskriftene slik at våre tynne garnkvaliteter Pickles Pure Wool, Pickles Merino Bliss, Pickles Merino Tweed og Pickles Pure Thin Alpaca kan brukes om hverandre i samme prosjekt. For å lage en jevn og pusete overflate legger vi alltid til en tråd Pickles Silk Mohair. Her er det gode muligheter for å både bruke opp restegarn og lage fine gaver. Men, oppskriften kan ikke kjøpes, den kommer som en liten gave med en handel hos oss, forteller Anna i Pickles, som synes tubehalsen er den fineste oppskriften.

Bland garn og bruk rester! Leggingsene er strikket i henholdsvis Pure Wool/Silk Mohair, Alpakka/Silk Mohair og de grønne er strikket i Pickles Merino Tweed øverst og Alpakka under bretten, begge holdt dobbelt med Silk Mohair.

Trendplagg: Tubehals som er like fin som hals som den er dratt over ørene.

Kolleksjonen består av
Lue, Tubehals, Leggingser, Håndleddsvarmere og Vest i størrelser fra barn til voksen. Noen små og noen store plagg, og mange av oppskriftene er kjærkomne nå som vi strikkere går inn i julegaveproduksjonssesongen, ler Heidi.

Hvordan skaffer du deg et Til deg-mønster?
Et tilfeldig mønster av de fem plaggene i kolleksjonen sendes i høst ut med hver ordre i nettbutikken eller med hver handel som inkluderer garnpakke i Markveien. Oppskriftene kan enn så lenge ikke kjøpes.

Håndleddsvarmere trenger du minimalt med garn til. Her i Pure Wool (blå) og Merino Bliss (rosa) sammen med en tråd Silk Mohair.

Lue med kryssfelling.

Vesten er det største plagget, og her trengs det mye rester, eller du kan strikke den ensfarga slik som her.

Kjøp deg et prosjekt, og få med en oppskrift på kjøpet da vel. Vi har over 500 ulike design å velge blant.