Til deg (som har restegarn)

I hele høst har vi sendt ut oppskrifter fra Til deg-kolleksjonen med alle ordre i nettbutikken. Kampanjeperioden er nå over, og oppskriftene ligger nå tilgjengelig TIL DEG på nett – gratis. Les hvordan du enkelt tryller restegarnet ditt om til fine, anvendelige småplagg.

Konseptet bak kolleksjonen er enkle oppskrifter der alle våre fire tynne garntyper; Pickles Pure Wool, Pickles Merino Tweed, Pickles Tynn Alpakka og Pickles Merino Bliss kan kombineres om hverandre i et prosjekt for å få brukt opp alle rester. Du må legge med en tråd Pickles Silk Mohair for at det skal jevne seg ut, og får de nydeligste små plagg av restegarnet ditt. Som disse søte Håndleddsvarmere til deg.

Eller hva med denne lua med enkel kryssfelling. Klassisk og kul – til alle! En kolleksjon der du fint kan bruke restegarn sammen med Pickles Silk Mohair om du har stort lager. Som en liten pekepinn på garnforbruk veier Håndleddsvarmere til barn 22 g, lue til junior 55 g, leggingser til barn 64 g og tubehals til dame 118 g. (Total vekt med Pickles Silk Mohair)
Lue til deg får du her.

Høstens it-plagg har vært halser av alle typer. Denne tubehalsen blir enten en romslig og superdeilig stor hals, eller du kan dra den opp og bruke den som lue og hals i ett.
Tubehals til deg finner du her.

Leggingser funker til alle! Vi bruker det alltid ved slapseføre, da det holder bukse og ankler varme og tørre uansett.
Leggingser til deg finner du her.

Har du store mengder restegarn kan du faktisk også lage deg en hel vest! Her i ensfarget, men vi tipper den blir superfin i flere farger
Vest til deg får du her:)

Alle plaggene i Til deg-kolleksjonen får du her.