Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Strikk deg en elegant kosegenser eller en komfortabel kjole. Litt ribbestrikk, to økerunder og så litt patentstrikk så er du i mål. Denne er mjuk, rask, enkel og går godt over rumpa. Få på deg et par ullsokker og tenn opp i peisen. Dette er en skikkelig enkel genser å strikke. Tro oss, den ble strikka på tur til Xania med 21 andre under konstant skravling. Den strikkes ovenfra og ned, og du kan enkelt prøve den på, ogstoppe når du selv vil. Vi likte at den gikk godt over rumpa, og den kan fint brukes som minikjole!

Litt øvet / Strikkes ovenfra og ned med en tråd i hver kvalitet holdt sammen. Først i glattstrikk, så ribbestrikk og til slutt patentstrikk. Kun 2 økerunder. Patentstrikken vier seg ut om den må, og genseren ser derfor ikke så stor ut på som målene tilsier.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_xania_lang

  Størrelser
  XS (S) M (L) XL (XXL)

  Garn
  Pickles Big Fuzz
  300 (300) 350 (350) 400 (450) g
  Pickles Tjukk Merino
  300 (300) 400 (400) 400 (500) g

  Pinner
  40 og 80 cm rundpinne 12 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Ribbestrikk med dobbel tråd: 9 masker / 12 rader
  Patentstrikk med dobbel tråd: 6 masker / 16 rader

  Mål, liggende flatt
  Brystvidde: 63 (67) 70 (73) 77 (80) cm
  Lengde: 66 (68) 70 (72) 74 (76) cm (strekkes 10% når den er på)

  Nivå
  Litt øvet

Xania

Oppdaterer produktlisten...