Fra insta: Fabel knitwear

Vi i Pickles har falt helt pladask for de fantastiske vintageinspirerte plaggene Helene Arnesen i Fabel Knitwear lager. Vi har derfor drømt oss bort i de fine versjonene som er å finne på instagram, og deler et lite utvalg med dere her. Vi har 20% på alle 19 garnpakker fra Helene Arnesen hele uke 36. Kanskje det må bli en høstlig Skogsbærjakke eller vinterlig Silverbells-kjole på oss? Og en Minervacardigan i alle farger? Dån!

Selv om alle plaggene til Helene Arnesen har et flott vintagepreg er det kanskje Skogsbærjakken som er aller mest gjenkjennelig. Her har @hannahsimion (venstre) strikket en flott dyprød versjon i Merino Tweed Merlot, mens @ceciliebrochs har strikket sin i fargen Melk.
Mønsteret kan også strikkes som kjole!

@lotteleonore (venstre) har strikket flere Minerva-cardiganvarianter, her en kortermet variant i Pure Wool Kløverblad. Perfekt over en kjole eller skjørt, eller man bare trenger å varme skuldrene litt. @p_knit har strikket Enebærjakken i fargen Fjelltopp. Kanskje vi må lage oss en rød variant til jul!

@carofre har strikket flere fine plagg fra Helene Arnesen, blant annet Delacour-cardiganen i fargen Forglemmegei (venstre). Oppskriftene til Helene Arne kommer i serier inspirert av ulike ting. Både Delacourcardiganen og Minervacardiganen er inspirert av Harry Potter-verdenen, magisk illustrert av @wool.rules (høyre). Hun har strikkes sin Minervacardigan i fargen Tranebær.

Det er så mange lekre detaljer i plaggene til Fabel Knitwear. Abeilles-cardiganen (venstre) er nesten ekstra fin på litt nært hold, her strikket av @maskenett i Merino Tweed Lønneblad. @totallyknitwit‘s Rowenagenser er her vist i den drømmende fargen Lyng.

Enda en Rowenagenser, her i den nydeligste petrolfargen strikket av @needlesonfire (venstre). Hun har også strikket en fantastisk Sylphidejakke! #picklesstaff har også fått strikket litt Fabel-plagg: @idamkstrikk har strikket sin i fargen Sommerfugl for en vårlig variant.